bh guide tilbageknap

PLAISIR BHer

.

Annette moulded BH og Tai - Sort

Moulded BH

En moulded BH er en BH som er formstøbt. PLAISIRs moulded BHer er med let fyld, så de skjuler brystvorten. En moulded BH sømløs i cuppen, så den fungerer godt under tætsiddende tøj og toppe, hvor du ikke ønsker at vise syninger og sømme.

Der findes forskellige grader af fyld. Tyk- og let fyld. Begge typer har unikke fordele. Rachel Spacer BHen har meget let moulded fyld, som arbejder efter din brystform. Annette Moulded BH har en mere fast polstring, som giver god støtte til en stor barm.

.

.

BEATE 619431 Bra Plain, 012 String

Full-Cup BH

En full-cup BH dækker hele brystet, også den øverste del. En full-cup bh giver god støtte og egner sig til mange barmtyper. I PLAISIRs full-cup BHer er skålen tredelt, med ekstra hold i sidestykkerne, så barmen bliver mere centreret.

En full-cup BH er en god og funktionel BH, som egner sig godt til alle størrelser, og især den ikke så faste barm.

Hos PLAISIR finder du mange forskellige full-cup BHer i forskellige kollektioner og serier. En af vores best-sellere og favoritter er Beate Plain, som er meget elastisk og behagelig at have på.

.

.

Oprah BH og maxi trusse

Komfort BH

En komfort BH er særligt egnet til den store og tunge barm. En komfort BH dækker som eller mere end en full-cup BH og giver dermed fuld støtte og kontrol over barmen.

PLAISIRs komfort BHer er med ekstra støtte til den fyldige og volumniøse barm.

.

.

Annette Push-up BH og Maxi - Hvid

Push-up BH

Med en push up BH får du skubbet barmen op og frem. Barmen bliver “pushed up” og du får en smuk kavalergang. PLAISIRs push up BHer er 3/4 cup, og dækker derfor ikke hele barmen, som komfort BHen eller full-cup BHen.

.

.

Annette Wireless BH og Maxi - Sort

Wireless BH

En wireless BH er en BH uden bøjle.

Mange kvinder finder Wireless BHer mere komfortable at gå med i hverdagen. På trods af den manglende støtte fra bøjlen giver de bøjleløse BHer fra PLAISIR god støtte og er yderst velegnet til hverdagsbrug.

Den wireless BH er især populære blandt kvinder med en bredere barm, som normalt finder bøjler irritable, men på samme tid ønsker supporten fra BHen.

.

.

Mama BH

Amme-BH

Amme-BHen er til dig som ammer. Den er skabt i komfortable materialer, og med mulighed for at knappe det yderste lag af BHen ned, så du nemt og bekvemt kan amme dit barn, uden at skulle have BHen af.

.

.

Patricia Wireless Sports-BH

Sports BH

Det kan godt være en stor belastning for både din barm og ryg at dyrke sport. Det er derfor utroligt vigtgit at have en god sports BH. En Sports BH har ekstra forstærkning i cuppen, den har bredere ryk samt sidestykker så du har maksimal støtte.

Sports BHen fra PLAISIR er uden bøjle, så du har bedst mulig komfort under fysisk udfoldelse. En sports BH kan også, med sine særlige egenskaber, bruges som hverdags BH til den tungere barm.

.


PLAISIR Trusser

.

BEATE 619144 Bra, 144 Midi

Midi Trusse

En midi trusse er en trusse som har middelhøj talje, samt lavere benskæring end eksempelvis en tai-trusse.

En midi trusse er en god hverdagstrusse, som sidder pænt under bukser og kjoler, og som giver middel support. Midi trussen er lettere end maxitrussen og mere dækkende en tai-trussen.

 Mange af PLAISIRs midi trusser har blondedetaljer, som får trussen til at synes lettere og mere feminin.

.

.

ROMANCE-1060-bra,-695-maxi

Maxi Trusse

Maxi trussen er en større trusse, med høj talje og god support. Maxitrussen har lav benskæring og dækker dermed også lår og hele ballen.

Maxi trussen er særligt velegnet til kjoler samt bluser, hvor stoffet vil falde pænt over trussen.

Maxi trusserne fra PLAISIR er lavet med et elegant snit, som visuelt fremhæver taljen, samt med blondedetaljer som gør trussen feminin og let at se på.

.

.

Nicole BH og Tai

Tai Trusse

En tai trusse en trusse med højere benskæring. Denne trusse er lettere end medi og maxi trusserne samtidigt med at den giver et godt hold. Tai trussen dækker ikke hele ballen.

PLAISIRs Tai trusser har en god pasform og bliver på plads dagen igennem.

.

.

BEATE BLUE 619431 Bra Plain, 336 Hipster

Hipster

En hipster trusse er en trusse med ben. Hipsters fra PLAISIR er mere lavtaljede end midi- og maxitrussen og ofte med markante blondedetaljer, som den der vises på billedet.

Hipsters giver god støtte i både for og bag, samtidigt med at der ikke efterlades trussekanter under tøjet. Dette gør en hipster til et godt valg under eksempelvis nederdele.

.

.

BEATE 619431 Bra Plain, 012 String

String

Den almindelige g-streng, eller også kaldet string, er en lille trusse med en streng bagpå, som lægger sig mellem ballerne.

En string er særligt god hvis du vil undgå at vise trussekant i stramme kjoler eller bukser.
Strings fra PLAISIR har medium/lav taljehøjde og giver god support fortil. Du opnår god support og trussen er med dine blondedetaljer, let og elegant at se på.

.

.

String Pants

String pants fra PLAISIR er en kombination af en trusse og en g-streng. String Pants er hurtigt blevet en elsket klassiker blandt PLAISIRs kunder, og med god grund.

Stringpanten efterlader ingen trussekant, og er dermed egnet til stramme kjoler og bukser, hvor den vil have mere eller mindre samme effekt som en string. Mens string panten går ind og giver ekstra god støtte fortil, med lav benskæring, som ikke blot giver support til maven, men også området omkring hofterne. String Panten er behagelig og er super flot på.

.

.

Gudetrusse

Gudetrussen er en elsket klassiker fra PLAISIR. Det er en enormt behagelig trusse, som beskytter inderlårerne. Dette gør at gudetrussen er særligt egnet til brug under kjoler og nederdele, hvor dine inderlår normalt er udsat for friktion, hvilket kan skabe irritation.
Det lette hold bevirker at trussen har en udglattende effekt, dog uden at strammeind. Gudetrussen er med andre ord en komforttrusse, som arbejder sammen med dit tøj og efterlader dig med en lækker fornemmelse, hele dagen igennem.

Gudetrussen fra PLAISIR i er lycra, hvilket gør at tøjet falder flot henover samtidigt med at gudetrussen ikker efterlader nogen kanter eller spor under tøjet.
Til sidst kan vi kun sige at gudetrussen er utroligt behagelig at have på både til hverdag og til fest.

.

.

SALLY 250 Torsette

Body Controle/Shapewear

Body controle lingeri og shapewear er en smule mere avanceret lingeri, og tjener ofte meget målrettede funktioner.

Der findes body controle bukser, som beskytter inderlårerne mens de strammer maven ind og giver ballerne et let løft. På billedet ser du Sally torsette, som strammer taljen ind samtidigt med at den udglatter og løfter både barm og balder. Shapewear bruges oftest til fester eller særlige lejligheder, hvor kroppen vises frem i strammere kjoler. PLAISIR er designet særligt til store størrelser og efterlader ingen kanter på hud eller tøj.

.

bh guide tilbageknap