Lingeri er vores passion. Det har det været siden 1952.

Vision

Vores vision er at skabe lingeri, badetøj og nattøj med perfekt pasform til kvinder i alle former. Med kompromisløst fokus på vores produkters fit og form er vi i stand til at skabe lingeri med eksepsionel support i størrelser op til 110I/56. Vi tror på at enhver kvinde fortjener den bedste support og kvalitet, uanset hendes alder og størrelse. Vi garanterer at PLAISIR er komfort, til komfortable priser.

Low risk ordering

Lav-risiko bestilling er i vores optik at du som kunde ikke er pålagt minimumsbestillinger. Derfor tilbyder vi hos PLAISIR bestilling uden minimum, samt hurtig levering. På denne måde behøver du ikke binde værdi i unødvendig lagerbeholdning.

Bedre for din virksomhed og bedre for miljøet.

 

 

Values

Smukt undertøj og uovertruffen support.
Du behøver ikke betale en masse for at få høj komfort og support. PLAISIR tilbyder lingeri, badetøj og nattøj med fokus på skandinavisk design, perfekt pasform og overkommelige priser. Vi, hos PLAISIR, værdsætter vores nuværende og kommende kunder og vi tilbyder derfor lav-risiko bestilling, samtidigt med at vi ikke selv fører butik eller webshop.
Vores fokus er din forretning!

  1. God support og perfekt pasform
  2. Høj kvalitet, lav pris
  3. Dansk design
  4. Lav-risiko bestilling.

Company Description

PLAISIR by Ulsoe er på nuværende tidspunkt det eneste brand, ejet af Ulsø Design. Ulsø Design blev grundlagt i 1952 og har i dag til huse i Ikast, Danmark. Firmaet er gået i arv i generationer indenfor Ulsø-familien. I dag er det den 3. Ulsø generation, Lone- og Bodil Ulsø, som ejer og driver virksomheden. PLAISIR produkter er designet i Danmark og er siden 90erne blevet produceret udenfor de danske grænser, dog stadig indenfor EU, hvorfra det sendes til vores lager i Danmark.

Læs mere om vores produktion lige her.

Produkterne bliver systematisk kvalitetstjekket. På samme tid søger Ulsø Design altid at finde nye og forbedrede materialer til skarpe priser.

Sortimentet løber i størrelserne: 75b/38 to size 110I/56.